Alergolog Saida Zejnilović gost Roditeljskog kutka

flajer kutak1

Alergolog Saida Zejnilović razgovaraće u ponedjeljak, 23. marta od 18 sati sa zainteresovanim roditeljima u Roditeljskom kutku udruženja Roditelji o alerijama kod djece i trudnica i svim pitanjima u vezi sa tom temom.

Osim o alergijama u najranijem uzrastu ona će govoriti i o ostalim vrstama alergija koje su mogu pojaviti u periodu odrastanja, i savjetovati roditelje na koji način da pomognu djeci koja imaju alergije. Alergije u trudnoći takođe će biti jedna od tema.

Udruženje Roditelji poziva roditelje, trudnice i njihove partnere da prijave dolazak putem mail adrese [email protected].

Roditeljski kutak se svakog mjeseca održava u Kidsland radnji na Starom Aerodromu, u prostoru koji je kompanija Donator ustupila udruženju Roditelji za ove svrhe.

Kutak je mjesto u kojem se okupljaju trudnice, porodilje, dojilje, ali i njihovi partneri, i gdje imaju priliku da razgovaraju međusobno ali i sa stručnjacima o svim temama koje ih interesuju, a koje su u vezi sa trudnoćom, dojenjem, zdravljem i njegom majke i bebe.

Gosti Roditeljskog kutka do sada su bili neonatolog Danojla Dakić, patronažna sestra Senka Bulatović, ginekološko-akušerske sestre i fizioterapeutkinje Milena Bakić i Aleksandra Vukadinović i medicinska sestra Dajana Zlatičanin, pedijatar Nina Mandić, psiholog i porodični terapeut Marica Stijepović i glavna sestra jedinice za neonatologiju GAK-a Kliničkog centra Milica Dukić, ginekolozi Azis Haliti, Nikola Stanišić, Suzana Uskoković, Nebojša Čejović, Vesna Globarević Kavarić, anesteziolog Goran Marijanović, farmaceut Slavica Vučurović, pedijatar pulmolog Rade Kaluđerović, subspecijalista medicinske i kliničke genetike Olivera Miljanović, fizioterapeutkinje Biljana Knežević i Petra Bošković, specijalista higijene Zorica Đorđević.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply