Tatjana Kuljača vam poklanja njenu knjigu Kako raste mama

kakorastemamaž

Knjiga Kako raste mama, autorke Tatjane Kuljače, čije ste blogove Mamizam mogli da pratite i na portalu Roditelji danas je izašla iz štampe i uskoro će biti u prodaji.

Kako raste mama je prva zbirka kratkih priča koju je Tatjana napisala inspirisana svojom djecom i svakodnevnim dogodovštinama koje prate njihovo odrastanje.

“Ne tražite više izgovore. Ovo je najčudesnije putovanje koje vam nijedan avantura neće ponuditi. Ne čekajte da se svi djelovi slagalice zvane idealni uslovi za proširenje porodice sklope, jer to se uglavnom, ne dešava. U tome i jeste čar… od ničega napraviti nešto.. od malog stvoriti dovoljno”, Tatjanina je poruka roditeljima.

Ona u knjizi opisuje mnogobrojne situacije od prve trudnoće, preko porođaja, do iskustva sa uspavljivanjem, spavanjem u zajedničkom krevetu, poslakom u vrtić, novogodišnjim radostima, odrastanju, vaspitanju…

Tatjana je odlučila da  posjetiocima portala pokloni pet primjeraka njene knjige. Večeras ćemo podijeliti dva, i to registrovanim korisnicima koji budu najbrži u slanju maila na adresu [email protected]. Ako nijeste registrovani korisnik/ca portala proceduru za registraciju možete pronaći ovdje. Napomena: Molimo vas da nam šaljete mailove sa adrese sa kojom ste se registrovali na portalu ili ako koristite neku drugu da nam naglasite u tijelu maila adresu sa kojom ste se registrovali kako bismo vas pronašli među registrovanim posjetiocima.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply