Nastavlja se potraga za Nikolinom

nikolina

Ni četvrti dan potrage za petnaestogodišnjom Danilovgrađankom Nikolinom Ninom Ljiljanić nije urodio plodom i ona još nije nije pronađena, a njena rodbina je juče zajedno sa policijom i stotinjak građana, bezuspješno obilazila okolinu Danilovgrada.

“Kontaktiramo sa kolegama u okruženju, a danas smo razgovarali sa kacelarijom Interpola u Beogradu. To nam zasada nije od pomoći, kako ni provjera listinga poziva s njenog telefona”, rekao je sagovornik Vijesti iz policije.

Nikolina je nestala u noći  23. januara, a prije toga, ispričao je njen otac Radomir Ljiljanić, zajedno su  igrali karte. Objasnio je da ništa nije slutilo da će Nikolina otići, iako je ona to brižljivo planirala.

Ona je zakamuflirala krevet, trpajući ispod pokrivača igračke da bi izgledalo kao da spava.

Nikolina je visoka 158 santimetara, ima dugu smeđu kosu sa svijetlim pramenovima i smeđe oči. Porodica pretpostavlja da je u noći kada je nestala  na sebi  imala sive helanke, crnu jaknu i duboke patike.

Radomir Ljiljanić je kazao da slučaj njegove kćerke pokazuje da je “solidarnost još živa”, ali da  i to nije dovoljno da se tako nešto ne desi.

“Uradio sam sve kako roditelj da je sačuvam od svega lošeg”, kazao je on.

Ako imate bilo kakve informacije o Nikolini, javite najbližoj policijskoj stanici ili na broj 067/543-749

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply