Sa roditeljima u ponedjeljak razgovaraju fizioterapeuti Biljana Knežević i Petra Bošković

flajer kutak1

Roditelji koje interesuju teme i pitanja na koja im mogu odgovoriti fizioterapeuti imaće priliku da u ponedjeljak, 26. januara razgovaraju u Roditeljskom kutku sa Biljanom Knežević i Petrom Bošković, specijalistima primijenjene fizioterapije.

One će u Kutku u Kidslandovoj radnji na Starom aerodromu od 18 sati razgovarati sa roditeljima o tortikolisu i ostalim problemima koji se iz ove oblasti mogu pojaviti nakon rođenja, ali i ravnim tabanima, pravilnom držanju tijela… i ostalim mnogobrojnim pitanjima koja ih budu interesovala. Knežević i Bošković su članice Udruženja fizioterapeuta Crne Gore.

Udruženje Roditelji poziva roditelje, trudnice i njihove partnere da prijave dolazak putem mail adrese [email protected].

Kompanija Donator je partner udruženju Roditelji u organizaciji Roditeljskog kutka, koja je ustupila sopstveni prostor za okupljanja sa roditeljima jednom mjesečno.

Kroz Roditeljski kutak udruženja Roditelji roditelji mogu da dobiju infomacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođenja bebe ali i u vezi dojenja.

Sa roditeljima jednom mjesečno razgovaraju ljekari – pedijatri, neonatolozi, psiholozi, ginekolozi…. medicinske i patronažne sestre, babice ali i majke koje imaju iskustva sa dojenjem i uspješno su prevazišle male i velike probleme na koje su nailazile u toku dojenačkog staža.

Gosti Roditeljskog kutka do sada su bili neonatolog Danojla Dakić, patronažna sestra Senka Bulatović, ginekološko-akušerske sestre i fizioterapeutkinje Milena Bakić i Aleksandra Vukadinović i medicinska sestra Dajana Zlatičanin, pedijatar Nina Mandić, psiholog i porodični terapeut Marica Stijepović i glavna sestra jedinice za neonatologiju GAK-a Kliničkog centra Milica Dukić, ginekolozi Azis Haliti, Nikola Stanišić, Suzana Uskoković, Nebojša Čejović, Vesna Globarević Kavarić, anesteziolog Goran Marijanović, farmaceut Slavica Vučurović, pedijatar pulmolog Rade Kaluđerović, subspecijalista medicinske i kliničke genetike Olivera Miljanović.

 

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply