Dr Olivera Miljanović u utorak u Roditeljskom kutku

flajer kutak1

Roditeljski kutak udruženja Roditelji ugostiće u utorak, 23. decembra subspecijalistu medicinske i kliničke genetike Oliveru Miljanović koja će razgovarati sa zainteresovanim roditeljima o planiranu porodice, pripremama za trudnoću i njezi novorođenčadi.

Ona će biti na raspolaganju roditeljima i odgovarati na njihova pitanja od 18 sati u Roditeljskom kutku koji se održava u Donatorovoj prodavnici Kidsland na Starom Aerodromu u Podgorici.

Udruženje Roditelji poziva sve zainteresovane buduće i sadašnje roditelje, trudnice i njihove partnere da prijave dolazak putem mail adrese [email protected].

Kompanija Donator je partner udruženju Roditelji u organizaciji Roditeljskog kutka, koja je ustupila sopstveni prostor za okupljanja sa roditeljima jednom mjesečno.

Kroz Roditeljski kutak udruženja Roditelji roditelji mogu da dobiju infomacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođenja bebe ali i u vezi dojenja.

Sa roditeljima jednom mjesečno razgovaraju ljekari – pedijatri, neonatolozi, psiholozi, ginekolozi…. medicinske i patronažne sestre, babice ali i majke koje imaju iskustva sa dojenjem i uspješno su prevazišle male i velike probleme na koje su nailazile u toku dojenačkog staža.

Gosti Roditeljskog kutka do sada su bili neonatolog Danojla Dakić, patronažna sestra Senka Bulatović, ginekološko-akušerske sestre i fizioterapeutkinje Milena Bakić i Aleksandra Vukadinović i medicinska sestra Dajana Zlatičanin, pedijatar Nina Mandić, psiholog i porodični terapeut Marica Stijepović i glavna sestra jedinice za neonatologiju GAK-a Kliničkog centra Milica Dukić, ginekolozi Azis Haliti, Nikola Stanišić, Suzana Uskoković, Nebojša Čejović, Vesna Globarević Kavarić, anesteziolog Goran Marijanović, farmaceut Slavica Vučurović, pedijatar pulmolog Rade Kaluđerović…

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply