U četvrtak okupljanje mama u Kutku za dojenje

Ktak za dojenje okupljanja majki

Grupa za podršku dojenju Udruženja Roditelji organizovaće u četvrtak, 11. decembra od 19 sati novo okupljanje mama u Kutku za dojenje, u tržnom centru Mall of Montenegro.

Trudnice i dojilje će u toku Družionice za mame razmjenjivati iskustava i savjetovati jedne druge o dojenju, a imaće priliku i da čuju savjete savjetnica za dojenje udruženja Roditelji.

Za sve prisutne buduće i sadašnje mame biće obezbjeđeni i pokloni od drogerije Kuće Hemije i brenda Violeta, koji su prijatelj Kutka u decembru.

Sve zainteresovane mame mogu da prijave prisustvo na email adresu [email protected], ali i da se na taj način pridruže Družionici za mame udruženja Roditelji kako bi bile redovno informisane o narednim okupljanjima u Kutku za dojenje i Roditeljskom kutku udruženja Roditelji.

Kutak za dojenje se nalazi na prvom spratu Mall-a, pored ulaza iz bulevara Bratstva i jedinstva. U njemu se sa zainteresovanim budućim i sadašnjim majkama od septembra 2013. okupljaju članice udruženja Roditelji, iskusne dojilje, koje su u međuvremenu postale savjetnice za dojenje. Ta vrsta pomoći nije zamjena za savjet ljekara i medicinskog osoblja, sa kojima bi roditelji obevezno trebalo da se posavjetuju o svim nedoumicama i problemima na koje naiđu.

Glavni cilj okupljanja u Kutku za dojenje je razmjena iskustva među majkama koje su dojile djecu i prošle sve male i velike problem koji se znaju pojaviti u toku dojenja, a lako su rješivi ako se dobije adekvatan i pravovremen savjet.

U toku druženja u Kutku ali i svakodnevno, putem telefona 067 60 00 87 ili na forumu portala Roditelji.me, roditelji mogu da se obrate savjetnicama za dojenje udruženja Roditelji.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply