Radionice dr Ranka Rajovića u subotu 29. novembra u Podgorici

 

rankoradiocem

Udruženje Roditelji, u saradnji sa PR Centrom iz Podgorice, organizuje radionice NTC sistem učenja – Funkcionalno znanje sa Dr Rankom Rajovićem, autorom programa NTC sistema učenja. Radionice će biti održane u subotu, 29. novembra, u terminu od 17 do 20:30 časova,  u prostorijama PR Centra, Bulevar Josipa Broza Tita 23a, Podgorica.

Radionice su namijenjene roditeljima i predstavljaju skraćeni seminar u trajanju od 4 školska časa sa pauzom. Tokom radionica roditelji prolaze praktičan dio rada, kako bi se lakše snalazili u primjeni programa u radu sa svojom djecom.

Broj mjesta je ograničen na 50, a kotizacija za učešće iznosi 25 eura. Prijava je obavezna, a vrši se popunjavanjem online formulara:

Dr Ranko Rajović je doktor interne medicine, jedan od autora programa – NTC (Nikola Tesla centar) sistem učenja, kao i saradnik UNICEF-a za edukaciju  te predavač na 6 fakulteta u 4 države i na nekoliko visokoškolskih ustanova u Srbiji. Autor je 3 knjige i 2 didaktičke igre za primjenu NTC programa.

Udruženje Roditelji je u julu ove godine, u Narodnoj biblioteci “Radosav Ljumović”, organizovalo besplatno predavanje Dr Rajovića pod nazivom Kako rastu veliki ljudi i tom prilikom prisutni roditelji imali su priliku da čuju o važnosti rane stimulacije za razvoj djeteta, kao i o razvoju kognitivnih procesa, odnosno o razvoju funkcionalnog znanja,  ali i o greškama koje roditelji nesvjesno rade i time usporavaju ili čak oštećuju razvoj. Dio snimka sa predavanja možete pogledati OVDJE:

Registracija za radionice više nije moguća, jer su sva mjesta popunjena. Hvala vam na razumijevanju.

*Napomena: Plaćanje se vrši na licu mjesta

*Napomena: Zbog velikog interesovanja za radionice, molimo roditelje koji su popunili formular da provjere da li su dobili odgovor od udruženja Roditelji  (provjerite spam i junk foldere), kao i da potvrde svoj dolazak.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Comments

  1. Cijena 25 eura za 3 sata efektivnog rada?! Postovani roditelji, 25 SATI strucnog usavrsavanja za prosvjetne radnike, verifikovanih od strane Ministarstva prosvjete, kosta 30 eura. U najskupljim varijantama, 1 DAN ( sedam sati efektivnog rada) kosta toliko. ALI 3 SATA??? Uz duzno postovanje liku i djelu Dr Rajovic� (upucena sam, da ne mislite da pricam napamet), ali sto je previse…previse je! Ne kazem da nije vrijedno paznje. O, itekako vrijedi poslusati gosp. Rajovica. Ovo je upuceno organizatorima….a i vama da razmislite .

Leave a Reply