Za vikend u Delti promocija zimske turističke ponude

portali

Zimsko izdanje turističke manifestacija Isplaniraj odmor biće održano sjutra i u nedjelju, u centralnom atrijumu šoping mola Delta City u Podgorici, a u organizaciji  podgoričke agencije Incognito marketing i komunikacije i NVO FER i uz podršku Ministarstva održivog razvoja i turizma.

Slogan manifestacije je Zima iz snova, a osnovni cilj promocija zimske turističke ponude svih krajeva Crne Gore i ponude putovanja koju nude turističke agencije iz naše zemlje.

U toku trajanja manifestacije posjetioci će imati priliku da se upoznaju sa ponudom turističkih agencija, avio kompanije, skijališta, restorana, etno kuće, kao i sa aktuelnim programima i ponudama klubova i organizacija koje se bave planinarenjem i izletničkim turizmom. Organizator je dobio podršku lokalnih turističkih organizacija pa će ponude svojih opština predstaviti i lokalne turističke organizacije Podgorice, Nikišića i Žabljaka.

Izlagači će posjetiocima prirediti prezentacije svoje ponude, uz brojne povoljnosti za na licu mjesta odrađene rezervacije, a biće organizovana i nagradna igra sa vrlo primamljivim nagradama.

Među nagradama su sedmodnevni novogodišnji aranžman za dvije osobe u Atini, šestodnevni novogodišnji aranžman za jednu osobu u Istanbulu, petodnevni novogodišnji aranžman za jednu osobu u Ohridu, sedmodnevni ski pas za dvije osobe na skijalištu Savin kuk na Žabljaku, vikend aranžman za dvije osobe u Institutu Igalo, jednodnevna planinarska tura za dvije osobe, vikend aranžman za dvije osobe u hotelu Gorske oči na Žabljaku, noćenje za dvije osobe sa romantičnom večerom u Etno kući Dragutinović, ručak ili večera za dvije osobe u restoranu Viline vode u Kolašinu, ručak ili večera za dvije osobe u restoranu Salaš u Podgorici i još nekoliko nagrada iznenađenja. Pravo učešća u nagradnoj igri imaće svi posjetioci manifestacije koji popune nagradni kupon na licu mjesta kao i fanovi Facebook stranice Isplaniraj Odmor koji su od ponedjeljka do srijede slali fotografije svojih zimskih avantura.

„Potrudili smo se i da mališanima bude zabavno na našoj manifestaciji pa će ih u prostoru čekati zanimljiv kutak za fotografisanje i kreativni kutak“, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Incognito.

Osim lokalnih turističkih organizacija, na manifestaciji će učestvovati turističke agencije Planet Tours, Montesol Travel i Gallileo, Montenegro Airlines, hoteli Avala i Bianca, Institut Igalo, Planinarski klub Oblun, Etno kuća Dragutinović, Pčelarstvo Ivanović, fotograf Sergej Zabijako, Western Union, Isla pastile i Riders.me.

Manifestacija će biti otvorena u subotu u 11 časova, a radno vrijeme oba dana je od 10 do 22 časa. Svečano zatvaranje, u okviru kojeg će biti organizovano izvlačenje imena dobitnika nagradne igre, biće održano se u nedjelju u 20 časova. Imena dobitnika nagrada biće objavljena na facebook stranici Isplaniraj Odmor i putem medija.

https://www.facebook.com/isplanirajodmor

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply