U petak u Porto Montenegru cjelodnevna proslava Noći vještica

rezbarenjebudeva

U nautičkom naselju Porto Montenegra u Tivtu, u petak. 31. oktobra biće organizovana cjelodnevna proslava Noći vještica za najmlađe i za nešto starije.

Dječje takmičenje u rezbarenju bundeva biće organizovano u restoranu One, od 12 sati. Svi zainteresovani tivatski mališani će imati priliku da se oprobaju u rezbarenju bundeva, a autore najkreativnijih radova očekuju pokloni.

Polaznici će tako moći da iskažu svoje umijeće i kreativnost u rezbarenju bundeva raznoraznim likovima i oblicima, kao i da čuju zbog čega je upravo bundeva zaštitni znak Noći vještica i zašto ovaj praznik obožavaju različite generacije širom planete, još od starih Kelta.

Sve mališane i njihove roditelje očekuje i degustacija delicija, koje će pripremiti tim restorana One, pite i potaž od bundeve. Takmičenje je besplatno i otvorenog tipa, a namijenjeno je prvenstveno đacima starijih razreda osnovnih škola.

Trka na metlama za djecu i odrasle počinje u 15 sati na mulu 1. Tvorce najkreativnije i najbrže metle, očekuju vrijedne nagrade.

Kostimirana Regent Halloween žurka za starije zakazana je za 19 sati u Library baru u hotelu, na kojoj će biti služeni specijalni Regent kokteli i besplatni Halloween tapasi, a maskenbal povodom Noći vještica u klubu The Clubhouse počinje u 21 sat. Najbolje kostime očekuju nagrade.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply