U četvrtak sa roditeljima ginekolog Vesna Globarević Kavarić

flajer kutak1Ginekolog Vesna Globarević Kavarić gost je narednog Roditeljskog kutka udruženja Roditelji koji će biti održan u četvrtak, 30. oktobra od 18 sati, u Kidsland radnji na Starom Aerodromu u Podgorici, a u toku kojeg će razgovarati sa zainteresovanim trudnicama i budućim roditeljima.

Osim o trudnoći, mame i tate će moći da čuju i da se konsultuju sa dr Kavarić u vezi začeća, vantjelesne oplodnje, problema u trudnoći, ali i svemu ostalom što ih bude interesovalo o reprovudktivnom zdravlju i trudnoći.

Zainteresovane trudnice i porodilje koje žele da se prisustvuju ovom okupljanju mogu da se prijave putem maila  [email protected].

Roditeljski kutak je mjesto na kojem se godinu i po okupljaju članice Družionice za mame udruženja Roditelji, i u kojem trudnice, porodilje, dojilje, ali i njihovi partneri, imaju priliku da razgovaraju međusobno ali i sa stručnjacima o svim temama koje ih interesuju, u vezi su sa trudnoćom, dojenjem, zdravljem i njegom majke i bebe. Prostor za održavanje Kutka ustupila je kompanija Donator doo koja za sve prisutne obezbijedi i poklon pakete.

Gosti Roditeljskog kutka do sada su bili neonatolog Danojla Dakić, patronažna sestra Senka Bulatović, ginekološko-akušerske sestre i fizioterapeutkinje Milena Bakić i Aleksandra Vukadinović i medicinska sestra Dajana Zlatičanin, pedijatar Nina Mandić, psiholog i porodični terapeut Marica Stijepović i glavna sestra jedinice za neonatologiju GAK-a Kliničkog centra Milica Dukić, ginekolozi Azis Haliti, Nikola Stanišić, Suzana Uskoković i Nebojša Čejović, anesteziolog Goran Marijanović, farmaceut Slavica Vučurović…

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply