Od ponedjeljka Kid fest u Cineplexxu

kidfest

U ponedjeljak 13. oktobra u u bioskopu Cineplexx Delta City počinje 10. Dječiji filmski festival Kids Fest, kulturno-zabavna manifestacija za djecu predškolskog i školskog uzrasta, koji će trajati cijelu sedmicu.

Tokom 7-dnevnog festivala dječijeg filma biće prikazana najkvalitetnija filmska ostvarenja koja dolaze iz cijelog svijeta – Francuske, Danske, Belgije, Švedske, Hrvatske, Norveške i SAD-a, najavljeno je iz Cineplexxa.

Među ostvarenjima su igrani filmovi sa svjetskih festivala, dokumentarci o prirodi, priče o neobičnim prijateljstvima, uzbudljive avanture, kao i animirani 3D filmovi studija 20th Century Fox.

Festival, čiji je ovogodišnji slogan Hajde da gledamo filmove, biće otvaren premijerom igranog filma Bela i Sebastijan, o jednom predivnom prijateljstvu između dječaka i psa.

U programu se nalaze četiri animirana 3D filma – Rio 2, Šetnja sa dinosaurusima, Gospodin Pibodi i Šerman, Kako da dresirate svog zmaja 2, zatim dokumentarni filmovi Bila jednom jedna šuma, Ernest i Selestin, igrani Kasper i Ema – najbolji prijatelji, i mnogi drugi.

Najmlađi će biti u prilici da uživaju u avanturama animiranih junaka, jer je većina filmova na Kids festu sinhronizovana na naš jezik.

Cijena ulaznice za 2D filmove iznosiće dva eura po osobi, a 1,5 euro za organizovane posjete, odnosno za 3D filmove dva i 2,5 eura.

kids_fest_2014_CG pdf vodic_Page_3

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply