Uključite se u Družionicu za mame u Podgorici

IMG_20140224_181955_780

Udruženje Roditelji pozvalo je trudnice i ostale zainteresovane mame da se prijave za okupljanja i druženja koja će organizovati za njih u narednom periodu u Podgorici, a nakon ljetnje pauze.

U Družionici za mame, trudnice, porodilje, dojilje, ali i njihovi partneri, imaju priliku dva puta mjesečno da se sastaju međusobno, ali da sa stručnjacima o svim temama koje ih interesuju, a u vezi su sa trudnoćom, dojenjem, zdravljem i njegom majke i bebe.

Mame će se okupljati u Kutku za dojenje u Mall of Montenegru i razgovarati, razmjenjivati iskustva i savjete, a u Roditeljskom kutku u Kidsland prodavnici na Starorm Aerodromu će im biti na rasplaganju, ljekari i medicinski radnici koji će biti gosti udruženja Roditelji.

Za mame će kao i do sada biti obezbijeđeni pokloni prijatelja Kutka za dojenje, koji su različiti svakog mjeseca, ali i od kompanije Donator doo koja je ustupila prostor Kidslanda za Roditeljski kutak.

Sve zainteresovane trudnice i mame se mogu prijaviti u Družionicu za mame slanjem maila na adresu [email protected] kako bi bile redovno informisane o svim dešavanjima koja im mogu biti interesantna.

Gosti Roditeljskog i Kutka za dojenje su bili neonatolog Danojla Dakić, patronažna sestra Senka Bulatović, ginekološko-akušerske sestre i fizioterapeutkinje Milena Bakić i Aleksandra Vukadinović i medicinska sestra Dajana Zlatičanin, pedijatar Nina Mandić, psiholo gi porodični terapeut Marica Stijepović i glavna sestra jedinice za neonatologiju GAK-a Kliničkog centra Milica Dukić, ginekolozi Azis Haliti, Nikola Stanišić, Suzana Uskoković i Nebojša Čejović, anesteziolog Goran Marijanović, kao i medicinska sestra odjeljenja za neonatologiju u Institutu za bolesti djece, Milena Mitrović.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply