Poklanjamo knjigu za djecu Koliko je sati?

koliko je satiKoliko je sati? – zabavna i edukativna knjiga za djecu koja uz zanimljive priče i pokretne kazaljke pomaže mališanima da nauče koliko je sati, poklon je koji su za maj pripremili izdavačka kuća Nova knjiga iz Podgorice i portal Roditelji.me.

Zahvaljujući doživljajima dvoje simpatičnih mališana, i vaši mališani će naučiti da prepoznaju razne trenutke tokom dana. Od doručka sa mamom i tatom, pa sve do bajke za laku noć, ljupki bratić i  sestrica naučiće mališane kako da razumiju kako se kreću kazaljke na satu i šta to znači, a moći će i da odgovore na pitanje: Koliko je sati?

Glavni akteri ove knjige su domaće i divlje životinje. Prateći njihova svakodnevna dešavanja iz sata u sat, od buđenja pa do spavanja, dijete će savladati dnevni ritam obaveza. Okretanjem svake nove stranice dijete treba da pomjeri kazaljke na tačno vrijeme. Interesantne ilustracije, svakodnevni događaji i zanimljive priče osvojiće pažnju vašeg djetjeta koje će kroz edukativnu igru naučiti da kaže koliko je sati.

Knjigu ćemo pokloniti registrovanom posjetiocu/posjetiteljki portala koji čiji mail sa naslovom Koliko je sati? bude prvi stigao na našu email adresu [email protected].  Ako nijeste registrovani korisnik/ca portala proceduru za registraciju možete pronaći ovdje. Registrovati se možete jednostavno i klikom na dugme Fbook Log/Reg, ako ste korisnik ove društvene mreže.

Nova Knjiga je izdavačko preduzeće osnovano prije desetak godina u Podgorici, u toku kojih je objavilo više stotina naslova u deset različitih biblioteka i postala najveći distributer i izdavač knjiga u Crnoj Gori. U sklopu Nove knjige posluje i lanac Gradskih knjižara, koje su ujedno i najsnabdjevenije knjižare u Crnoj Gori.

SOS linija baner

SOS linija baner

Comments

Leave a Reply