Anesteziolog Goran Marijanović u Savjetovalištu za roditelje

flajer kutak1Porođaj uz epidural i carski rez neke su od tema o kojima će biti razgovarano u savjetovalištu za roditelje Roditeljski kutak, u ponedjeljak 28. aprila čiji je gost anesteziolog, Goran Marijanović.

Trudnice i njihovi partneri imaće priliku da od 18 sati sa doktorom Marijanovićem porazgovaraju o svim nedoumicama koje imaju u vezi korištenja anestezija u toku porođaja i ostalim pitanjima koja ih interesuju. Roditeljski kutak organizuje udruženje Roditelji u Donatorovoj prodavnici Kidsland na Starom Aerodromu u Podgorici, a sve  zainteresovane trudnice se mogu prijaviti putem mail adrese [email protected].

Kroz Roditeljski kutak udruženja Roditelji roditelji mogu da dobiju infomacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođenja bebe ali i u vezi dojenja.

Do sada su gosti Roditeljskog kutka bili neonatolog Danojla Dakić, patronažna sestra Senka Bulatović, ginekološko-akušerske sestre i fizioterapeutkinje Milena Bakić i Aleksandra Vukadinović i medicinska sestra Dajana Zlatičanin, pedijatar Nina Mandić, psihologi porodični terapeut Marica Stijepović i glavna sestra jedinice za neonatologiju GAK-a Kliničkog centra Milica Dukić, ginekolozi Azis Haliti, Nikola Stanišić. i Suzana Uskoković.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply