Sjutra humanitarna lutrija za dječake bolesne od raka

fenixUdruženje roditelja djece oboljele od raka Fenix Crna Gora organizovaće u subotu 26. aprila, od 11 do 16 sati, u okviru Dječijeg proljećnog vikenda, humanitarnu lutriju čiji kompletan prihod će biti namijen za dva dječaka oboljela od kancera, Aleksandra Boričića i Lazara Perovića, koji su na liječenju u Njemačkoj.

Iz udruženja je objašnjeno da će svi zaintersovani moći da učestvuju kupovinom tiketa koji će koštati pet eura, a svaki će biti dobitni. Poklon paketiće i vaučere za humanitarnu lutriju donirali su Donator DOO, Rocky pistolato, Podravka, Timikom, Kovačević fashion, Anex moda, beauty saloni Gia, Mystique, Desire, studio Zaga, Rebra komerc, Škorpion, DOO, Montenegro spein, Klikovac DOO, UNIQA AD, Laptopovi staro za novo, Bašić DOO i Sana boca DOO.

Na Dječijem proljećnom vikendu koji će biti održan u trnom centru Delta City, Fricom-Ledo će prodavati sladolede po promotivnim cijenama, a kompletan prihod doniraće za akciju, u kojoj će učestvovati i klovnovi iz nevladine organizacije Maškare.

“Kovačević fashion” doo Herceg Novi će dio dnevnog pazara 26. aprila u butiku Original marines uplatiti za humanitarnu akciju.

“Na štandu će biti i donatorska kutija, ako neko želi da i na taj način pomogne Aleksandru i Lazaru“, pojašnjeno je u saopštenju.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply