KSI Montenegro škola stipendira učenike iz Crne Gore

KSIMeđunarodna škola Najtsbridž (Knightsbridge Schools International Montenegro) odlučila je pokrene prvi program za stipendiranje učenika iz Crne Gore između 14 i 16 godina, najavili su njeni predstavnici na konferenciji za novinare.

Mogućnost dobijanja stipendija otvorena je za uspješne i talentovane mlade ljude, koji u ovoj školskoj godini završavaju osnovnu školu ili prvi razred srednje. Rok za dostavu prijava za dodijelu stipendija je 25. maj.

Stipedisti će biti među prvim maturantima ove škole koji moći da apliciraju na neki od brojnih svjetskih univerziteta sa, kako su kazali iz  Najtsbridža, prestižnom IB diplomom.

“Dodjelom stipendija uspješnim učenicima iz Crne Gore, naša škola danas otvara ovim učenicima mogućnost da se maksimalno ostvare i dostignu najviše ciljeve u svom budućem obrazovanju”, ocijenio je direktor škole KSI Montenegro, Alek Džigins.

Stipendije će biti dodijeljene učenicima na osnovu akademskih uspjeha i finansijskih potreba, ali i posjedovanja različitih priznanja i talenata.

Dodjela stipendija učenicima je još jedna obrazovna inicijativa ove međunarodne škole ka podizanju kvaliteta obrazovanja u zemlji i nastavak podrške obrazovnim ciljevima talentovanih učenika i zajednici u kojoj ova škola radi već četvrtu godinu, navodi se u saopštenu.

Izabrani stipendisti imaće priliku da se ne samo školuju po prestižnom IB programu, već i da iskuse sve prednosti boravka u međunarodnom okruženju prve škole internatskog tipa u našoj zemlji. KSI Montenegro planira da učenike stipendira do završetka njihovog školovanja.

Za više informacija o programu i kako dostaviti prijavu, učenici i roditelji mogu posjetiti internet stranicu škole www.ksi-montenegro.com.

Dobitnici stipendija biće poznati krajem juna.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply