Akcijske cijene u Smart foodu i pokloni za posjetioce portala

smartfoodProdavnica zdrave hrane Smart Food organizuje veliku akcijsku prodaju proizvoda iz palete SUPER HRANE, koji su sniženi od 30 do 50 odsto, a za posjetioce portala Roditelji pripremili su i poklone – po jedno pakovanje od svakog sniženog prizvoda.

U Smart foodu se sada mogu kupiti Konopljine sjemenke, 300 gr za 5 eura, a njihova dosadašnja cijena je bila 11,2 eura. Kakao zrna, 300 gr su snižena sa 15 na 10 eura, a pakovanje od 150 grama sa 9 na 6 eura. Prah biljke Camu Camu, prepun vitaminom C sada košta 9 eura umjesto 19, a prirodni zaslađivač Mesquite, pogodan za dijabetičare 6 eura umjesto 11,7 eura.

Poseban poziv da pokušaju da osvoje neke od poklona upućujemo trudnicama, roditeljima djece sa dijabetesom ili slabijim imunitetom jer će njima najviše koristiti.

Svi posjetioci portala koji su zainteresovani da dobiju neki od poklona, mogu da učestvuju ukoliko su registrovani posjetioci i ukoliko brzo pošalju mail na našu email adresu [email protected]. U naslovu maila je potrebno navesti naziv prizvoda koji želite da dobijete. Za svaki od prozvoda nagrađeni će biti posjetioci odnosno posjetiteljke čiji mail prvi stigne. Ako nijeste registrovani korisnik/ca portala proceduru za registraciju možete pronaći ovdje. Registrovati se možete jednostavno i klikom na dugme Fbook Log/Reg, ako ste korisnik ove društvene mreže.

Da biste znali koji proizvod vam najviše odgovara, objavljujemo i kratka pojašnjenja.

sjemnekeKonopljine sjemenke su jedan od najbogatijih izvora proteina, sadrže sve bitne amino kisjeline, masne kisjeline (omega 3-6-9) u idealnim odnosima za ljudski organizam i visok nivo antioksidansa, a kao dodatak ishrani služi da ojača imunološki sistem….Osnovne aminokiseline u sjemenkama konoplje omogućavaju tijelu da proizvodi antitijela za borbu protiv infekcija. Može se koristiti kao dodatak u musli, s orašastim plodovima, u salatama, frapeima i smoothie-jima. Sjemenke su bez vještačkih boja, aroma, konzervansa, pesticida i bez genetski modifikovanih organizama (GMO FREE!).  100% organski proizvod. Čuvaju se na suvom, hladnom i tamnom mjestu. Nakon otvaranja najbolje ih je čuvati u frižideru.

kakaoKakao je jedna od najnevjerovatnijih biljaka na zemlji. Sadrži više od 300 odredivih hemijskih materija  s pozitivnim djelovanjem  na zdravlje. Štiti organizam od uticaja slobodnih radikala, smanjuje stres i depresiju, štiti od bolesti srca i krvnih sudova, od mnogih vrsta raka, odličan je izvor gvožđa, reguliše  nivo  šećera i holesterola, stimuliše  bolje pamćenje i koncentraciju, smanjuje opasnost od srčanog udara, pomaže u regulisanju  krvnog pritiska. U komercijalnoj čokoladi sve ove prednosti kakaa se gube prženjem, rastapanjem i otapanjem kakaa sa šećerom, mlijekom i hemijskim aditivima. Zato se čokolada smatra nezdravom hranom s alergijskim reakcijama i nastajanjem akna. Ali sirovi kakao čuva ishranu i nema nikakvih alergijskih reakcija. Ima ukus crne gorke čokolade, jer je 100% čokolada.

camuCamu Camu  je najbogatiji izvor vitamina C. Prah je bogat antioksidansima, aminokiselinama, fitokemikalijama, vitaminima i mineralima što ga čini hranom za poboljšanje imunološkog sistema. Privukao je toliko pažnje  zbog svog nevjerojatno visokog sadržaja vitamina C. Neki izvori ukazuju na to da sadrže čak 30 puta više vitamina C od pomorandže.Camu Camu je opisan kao voće koje pomaže kod  astme, arterioskleroze, virusne infekcije, depresije, paradontoze, hepatitisa, neplodnosti, migrene i glavobolje, bolu u glavi, zubobolji, Parkinsove bolesti, bolesti rezultat slobodnih radikala.

mesquiteMesquite u prahu je mješavina proteina, ugljenih hidrata, šećera i minerala. Mesquite u prahu se dobije iz zrelih mahuna/rogač stabala i porijeklom je  iz Južne Amerike. Ona sadrži mnogo vlakana pa je odličan u regulaciji šećera u krvi (šećer u Mesquitu je u obliku fruktoze, koja ne zahtijeva insulin za metabolizam).  Sadrži puno proteina te kalcijum, magnezijum, kalijum, gvožđe i cink.  Mesquite se koristi u pripremi hljeba, palačinki, keksa, kolača, itd.. On je takođe odličan dodatak/sastojak (1-2 kašike) za „shake“, čajeve, kafe, frape, jogurte, voćne salate, sladolede, …Preporučuje se dijabetičarima jer zbog svog sastava ne povećeva nivo šećera u krvi.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Comments

Leave a Reply