Za Puzijadu prijavljeno 90 beba, a za maskenbal 57 djece

puzijada1Za popularno takmičnje beba u puzanju Sunčana Puzijada koja će biti održana u  subotu u okviru manifestacije Sunčane igrarije,  prijavljeno je 90 takmičara, a u Sniježičanstvenom maskenbalu učešće je najavilo  57 djece.

U prijepodnevnim i u popodnevnim teminima biće održane takmičarske trke beba, a takmičari će biti podijeljeni u grupe, u zavisnosti od uzrasta, i imaće zadatak da za što kraće vrijeme prepuze stazu dužine tri metra. Sponzor Sunčane Puzijade, Originalna Pavlovićeva mast, obezbjedila je poklone za sve učesnike četvrte crnogorske puzijade, a organizator će im uručiti diplome.

Sunčane Igrarije, zimsko izdanje popularne dječije manifestacije Dan Sunca, biće održane u šoping centru Delta City i pružiće mališanima priliku da uživaju u brojnim zabavnim sadržajima i učestvuju u kreativnim i sportskim aktivnostima.

Djeca će prijepodne moći da se zabave u Kreativnom kutku i učestvuju u Sportskim igrarijama u toku kojih će se družiti sa popularnim dječjim animatorom Žarkom Žapcem, dok su za pobjednike u raznim disciplinama Sportskih igrarija obezbjeđeni pokloni.

„Nakon popodnevnog dijela Sunčane Puzijade,  svojim nastupima će nas počastvovati  solisti iz dječijeg hora Zvjezdice, a nakon toga biće održan Sniježičanstveni maskenbal, tematska fešta pod maskama. Do sada je prijavljeno 57 učesnika, a svi oni imaju zadatak da se maskiraju u Sneškovića Bjeličanstvenog ili Pahuljicu Bjelković”, objasnila je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u marketing agenciji Incognito, koja organizuje događaj.

O najboljim maskama odlučivaće petočlani žiri, a proglasiće 6 pobjednika. Nagrade će dobiti 2 najkreativnije i 2 najsmješnije maske, odnosno najveselije ali i 2 najmlađa učesnika.

Program će biti završen veselom igrankom i na taj način biće obilježen kraj zimskog raspusta.

Suncane Igrarije 2014  flajer A6 - priprema

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply