Program Cineplexxa od 9. do 15. januara

MittyTajni život Voltera Mitija novi je film u biskopu Cineplexx  i može se pogledati u narednih sedam dana uz još 10 filmova koji su na repertoaru.

Portal Roditelji i ove sedmice poklanja dvije besplatne ulaznice za film po izboru. Nagrađujemo osobu koja bude najbrža u slanju email poruke sa nazivom Cineplexx na adresu [email protected]. Ako nijeste registrovani korisnik/ca portala proceduru za registraciju možete pronaći ovdje. Registrovati se možete jednostavno i klikom na dugme Fbook Log/Reg, ako ste korisnik ove društvene mreže.

Akcija i komedija Tajni život Voltera Mitija (The Secret Life of Walter Mitty)  govori o Volteru koji  radi u fotografskom arhivu u svjetski poznatom magazinu Life. On je jedan od onih ljudi kojima ćete se nasmiješiti, ali nikada nećete razgovarati sa njima. Tajno je zaljubljen u koleginicu i živi životom bez mnogo uzbuđenja. Ali, Volter Miti ima veoma bogatu maštu, i život kojim živi dok sanjari ne može da se uporedi sa onim što mu se dešava na javi. Kada promjene u kompaniji ugroze i njegov posao i posao žene koju voli, poći će na putovanje koje će prevazići sve njegove fantazije. Vidjeti svijet. Upoznati i osjetiti druge ljude. To je smisao života, naučiće Volter Miti. Ben Stiller, Kristen Wiig, Sean Penn, Adam Scott, Kathryn Hahn. Režija Ben Stiller.

U Cineplexxu se od prošle sedmice može pogledati i sinhronizovana avantura Putovanje na božićnu zvijezdu. Nekada davno, kraljeva jedina ćerka izgubila se u šumi kada je krenula u potragu za božićnom zvijezdom. Kraljica je umrla od tuge, a kralj je prokleo božićnu zvijezdu, što je uzrokovalo hladnu tamu koja je prekrila kraljevstvo. Prema legendi, ako kralj učini da božićna zvijezda ponovo zasija prije nego što prođe deseta božićna noć, princeza će se vratiti. Tako je prošlo devet godina i devet božićnih noći, i ova godina je posljednja kraljeva nada da pronađe sjaj božićne zvijezde. Nekoliko dana prije Božića, u kraljevstvo dolazi dvanaestogodišnja djevojčica. Doveli su je lopovi, koji su je nekada davno oteli. Ona uspijeva da im pobjegne i odlazi u kraljevu palatu. Kao znak zahvalnosti, jer je prihvaćena, ona kreće u potragu za izgubljenom božićnom zvijezdom…  Glume: Vilde Zeiner, Anders Baasmo Christiansen, Agnes Kittelsen. Režija Nils Gaup.

Prošle sedmice je stigao i horor Paranormalna aktivnosti: Obilježeni. Poslije „obilježavanja“, Džesija počinju da progone misteriozne sile dok njegova porodica i prijatelji pokušavaju da ga spasu. Glumci: Andrew Jacobs, Molly Ephraim, Richard Cabral. Režija Christopher Landon.

Kompletan program Cineplexxa

repertoar9.jan

 

 

 

 

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply