Najljepšu jelku nagrađujemo porodičnom foto sesijom

46ea617528147739f0f3b5bc0e17a244Ukrašavanje novogodišnje jelke poseban je trenutak u svakoj porodici, a u posljednje vrijeme je zahvaljujući izuzetno velikom izboru ukrasa i dekoracija ovaj ritual postao pravi izazov i umjetnost.

Mi bismo željeli da znamo kako ste vi dekorisali svoju jelku zbog čega vas pozivamo sa nam do 30. decembra šaljete njiihove fotografije  koje ćemo objavljivati u rubrici Vaše jelke u okviru Novogodišnjeg specijala na portalu ali i istoimenom albumu na našoj Facebook stranici.

Za vlasnika/vlasnicu i najljepše jelke i njihovu porodicu su Klik foto i Aida Dizdarević pripremili nagradu – porodičnu foto sesiju. Aida se bavi fotografijom  djece, vjenčanja i portreta, a o njenom radu možete više pogledati na Facebook strani studija Klik foto.

Za jelke će moći da glasaju posjetioci portala i naše Facebook strane, a konačnu odluku će donijeti Aida, koja će imati u vidu i broj likeova koji budu „prikupljeni“ u toku 12 dana koliko će trajati i slanje fotografija. Njen profesionalni stav će biti presudan. Svaka fotografija će biti odmah objavljivana, uz ime osobe koja je poslala.

Jelke nam možete slati u inbox Facebook strane ali i putem maila [email protected].

 

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply