Sestra Milica Dukić gost Roditeljskog kutka

flajer kutak1Glavna sestra u jedinici za novorođenčad Klinike za ginekologiju i akušerstvo u Podgorici Milica Dukić razgovaraće u ponedjeljak, 16. decembra sa zainteresovanim budućim i sadašnjim mamama i njihovim partnerima u Savjetovalištu za roditelje, Roditeljski kutak.

O periodu nakon porođaja, vremenu koje će provesti na GAK-u Kliničkog centra,  ali i dojenju i njezi novorođenčeta, odnosno svemu onome što ih čeka nakon izlaska iz porodilišta, roditelji će imati priliku da pitaju sestru Milicu i sa njom porazgovaraju od 18 sati u Donatorovoj prodavnici Kidsland na Starom Aerodromu u Podgorici, gdje udruženje Roditelji jednom mjesečno organizuje okupljanja.

Na druženje u Roditeljskom kutku su osim trudnica i porodilja iz Družionice za mame, koja je nedavnookupljena, pozvani su svi zainteresovani roditelji koji žele da prisustvuju, a mogu se prijaviti putem mail adrese [email protected]

Zainteresovani roditelji se mogu prijaviti za ovo ali i sva naredna okupljanja u Roditeljskom kutku u Donatorovim radnjama Kidsland u Delti i na Starom aerodromu, nakon čega će biti redovno obavještavani o temama i gostima.

Kompanija Donator je partner udruženju Roditelji u organizaciji Roditeljskog kutka, koja je ustupila sopstveni prostor za okupljanja sa roditeljima.

Kroz Roditeljski kutak udruženja Roditelji roditelji mogu da dobiju infomacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođnja bebe ali i u vezi dojenja  – šta je normalno i oko čega ne treba brinuti, i kako savladati male prepreke koje se tokom dojenja mogu javiti….

Sa roditeljima jednom mjesečno razgovaraju ljekari – pedijatri, neonatolozi, psiholozi, ginekolozi…. medicinske i patronažne sestre, babice ali i majke koje imaju iskustva sa dojenjem i uspješno su prevazišle male i velike probleme na koje su nailazile u toku dojenačkog staža.

Do sada su naši gosti bili neonatolog Danojla Dakić, patronažna sestra Senka Bulatović, ginekološko-akušerske sestre i fizioterapeutkinje Milena Bakić i Aleksandra Vukadinović i medicinska sestra Dajana Zlatičanin, pedijatar Nina Mandić, psihologi porodični terapeut Marica Stijepović.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply