Fotografija Aleksandre Vujisić najljepša, dodjela nagrade večeras u Kutku za dojenje

Aleksandra-VujisicNa foto kokurs za izbor najljepše fotografije dojenja, Najljepši trenutak naveći broj glasova do ponoći, kada je i zatvoren, pripao je fotografiji koju je udruženju Roditelji poslala Aleksandra Vujisić.

Za pet dana koliko je trajalo glasanje, stiglo je 250 glasova za ukupno 13 fotografija, a pobjedničkoj je pripalo 39 glasova.

Nagradu za najljepšu fotografiju je obezbijedila kompanija Osmi red – D, koja je  generalni zastupnik švajcarskog brenda Medela za Crnu Goru. Medela je jedan od najvećih proizvođača tehnološki naprednih pumpi za dojenje i proizvoda za podršku dojenju.

Medelin nagradni paket sadrži:

  1.   Minielektrik – pumpu za izmlazanje;
    2. Grudnjak za dojenje;
    3. Flašicu 150 ml sa cuclom;
    4. Kremu za bradavice Purelan;
    5. Kesice za sakupljanje mlijeka;
    6. Jednokratnke uloške za grudnjak.

Nagrada će biti dodijeljena večeras u 19 sati u Kutku za dojenje, u tržnom centru Mall of Montenegro, gdje pozivamo sve zainteresovane roditelje da nam se pridruže.

Foto konkurs je otvoren 20. septembra u susret proslavi Nacionalne nedjelje dojenja. Deset dana je bilo moguće slati fotografije, koje su zatim istog dana objavljene i za njih se moglo glasati naredih pet dana.

Da glasaju su mogli isključivo registrovani korisnici portala Roditelji, samo jednom, za jednu fotografiju, a odluku o dodijeljenom glasu nijesu mogli da mijenjaju. Na žalost ovaj način glasanja su pojedini pokušali da izigraju, zbog čega su eliminisana 44 glasa za jednu od fotografija, pristigla u noći imeđu 3. i 4. oktobra.

Naime, sa iste IP adrese, odnosno sa istog računara su u intervalu između 23:25 i  05:26 sati registrovana 44 korisnička naloga na portalu Roditelji.me, sa lažim email adresama registrovanim na Yahoo email servisu.

Suština ovog konkursa je bila promocija dojenja sa jedne strane, ali i nagrada za mame koje doje i opredijelile su se da na ovaj, najbolji mogući način, hrane svoju djecu, zbog čega nam je izuzetno žao što se a situacija uopšte desi. To ipak ne znači da glavni cilj konkursa nije ispunjen i da sa sličnim načinima promocije dojenja udruženje Roditelji neće nastaviti.

Rezultate foto konkursa pogledajte OVDJE

Čestitamo dobitnici nagrade.

 

 

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply