Donacije od 130 građana i zaposlenih Pošte i Splendida

U donatorskoj akciji Udruženja Roditelji i Prvog roditeljskog portala (www.roditelji.me) pod nazivom Podijelimo, jer zajedno možemo više, očuvanu dječju garderobu i obuću, kao i igračke doniralo je 130 građana, kao i zaposleni u kompaniji Pošta Crne Gore i hotela Splendid.

Akcija je bila organizovana u tržnom centru Mall of Montenegro, u subotu i nedjelju od 09 do 17 sati, a  uz pomoć 12 volontera Udruženja Roditelji.
Prikupljeno je izuzetno puno garderobe i igračaka koje će članovi Udruženja Roditelji i posjetioci portala Roditelji.me narednih dana sortirati i početi da dijele onima kojima su najpotrebniji.

Fotografija: Aida Dizdarević

Osim porodicama kojima smo i ranije pomagali i to uz pomoć Banke hrane, prikupljenu pomoć ćemo proslijediti i porodicama koje imaju djecu i žive ispod granice siromaštva, a na spiskovima su centara za socijalni rad Nikšića, Žabljaka i Pljevalja, Podgorice i Bara koji su se se odazvali našem pozivu da se uključe u akciju. Dio garderobe, obuće i igračaka planiramo da uručimo i Crvenom krstu.

Udruženje Roditelji i Prvi roditeljski portal se zahvaljuju svima koji su prepoznali važnost akcije i njen glavni cilj – da pomognemo jedni drugima.

Želimo da obavijestimo sve zainteresovane koji nijesu bili u mogućnosti da se uključe u toku dva dana akcije da nam se ubuduće mogu javiti na mail [email protected] kako bismo ih povezali ili bili posrednih u podjeli njihovih donacija porodicama kojima su potrebne.

Osnovni i jedini cilj udruženja Roditelji osnovanog 22. jula 2011. godine, je promocija i poboljšanje prava roditelja i njihove djece u Crnoj Gori.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply