Igrali se i djeca i roditelji

Photo: Aida Dizdarević

 

Kreativna radionica “Mame ne rade na repeat”, privukla je u subotu pažnju velikog broja roditelja i djece, i dokazala da se zajedničko vrijeme može nevjerovatno interesantno osmisliti i provesti.

U okviru radionice, organizovane u sklopu Dječjeg proljećnog vikenda, bilo je  postavljeno nekoliko stolova, a za svakim je bila prezentovana neka od aktivnosti u kojoj su djeca mogla da učestvuju, negdje samostalno, negde uz pomoć roditelja.

Najpopularnije, i za djecu i roditelje, bilo je tijesto za igru.

Photo: Aida Dizdarević

Djeca su još, uz pomoć roditelja nizala i lijepila obojenu tjesteninu, pravila izgrebane crteže, leptire koji balansiraju i origami lutkice za prstiće.

Photo: Aida Dizdarević

Roditeljima su objašnjeni postupci za pripremu materijala za igru, a ostale ideje su prezentovane kroz power point prezentaciju.

Članica udruženja Roditelji, Ana Vujnović  pokazala nam je još jednom da zajedničko vrijeme djece i roditelja može kvalitetno osmisliti, o čemu već dugo detaljno piše na blog stranici (mamenakafepauzi.blogspot.com) ali i na portalu Roditelji.me.

Sa djecom i roditeljima se družio i još jedan član udruženja Roditelji, animator Žarko Stanišić, koji je na njemu svojstven način motivisao djecu da prave različite čarolije.

Photo: Aida Dizdarević

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply